Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Grote vakantiehuizen, groepsaccommodaties in Overijssel

Bent u op zoek naar een groot vakantiehuis in Overijssel?

Op onze website vindt u vele mogelijkheden om een groot vakantiehuis, ruim chalet, luxe villa of een gezellige groepsaccommodatie in Overijssel te huren.

Een groot deel van onze grote vakantiehuizen in Overijssel ligt op een mooi vakantiepark, vaak gelegen aan de rand van een natuurgebied, aan het water inclusief een elektrosloep of in een bos, waar u vooral vakantiehuizen voor 6, 7, 8 en 10 personen kunt huren.
Maar ook grotere vakantehuizen voor bijvoorbeeld 12 personen, voor 20 personen, voor 24 personen en zelfs voor 28 personen zijn op een vakantiepark in Overijssel mogelijk.

Liever een groot vakantiehuis of een villa van een particuliere huiseigenaar in Overijssel?
Ook dan is er keuze genoeg uit de grote vakantiehuizen voor 10 personen tot 12 personen, voor 14, 16 tot 18 personen, voor 20 personen en voor 22 personen.

Ideaal voor een familieweekend, een bedrijfsuitje of een paar dagen weg met leuke collega's, een vrienden- en vriendinnenweekend en een vakantie met meerdere gezinnen.

Wilt u een hond of meer honden meebrengen naar een groot vakantiehuis in Overijssel?
Zoekt u dan binnen ons aanbod met huisdiervriendelijke vakantiehuizen.
In veel grote vakantiehuizen in Overijssel is het meenemen van 1 hond toegestaan, maar ook 2 honden, 3 honden en zelfs paarden, 4 honden of 5 honden worden regelmatig toegelaten en vaak is er een omheinde tuin.

Veel grote vakantiehuizen in Overijssel zijn luxe groepsaccommodaties of villa's waar u de beschikking hebt over een sauna, jacuzzi, bubbelbad of hot tub en soms zelfs een privézwembad.

Voor rolstoelgebruikers, mindervaliden en iemand met een lichamelijke beperking beschikken wij ook in Overijssel over grote aangepaste vakantiehuizen.
Op onze vakantieparken in Overijssel kunt u kiezen uit een aangepast 6-persoons en 8-persoons vakantiehuis.
Bij een particuliere huiseigenaar is er een aangepast 8-persoons vakantiehuis beschikbaar met een aangepast toilet en een rolstoeltoegankelijke douche met een douchestoeltje.

Een groot vakantiehuis in Overijssel hoeft helemaal niet duur te zijn en kan zelfs nog voordeliger worden als u een last minute aanbieding kunt boeken.

 

Familieweekend of vriendenweekend in Overijssel en op zoek naar een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie in Overijssel?

Bent u op zoek naar een groot vakantiehuis of grote groepsaccommodatie in Overijssel?
Vlak bij het Nationaal Park De Weerribben bieden wij een grote groepsaccommodatie aan, waar u met 53 personen kunt verblijven.
Desgewenst kunt u hier ook met een kleiner gezelschap van 16, 22 of 31 personen overnachten.

Tijdens uw verblijf kunt u ervoor kiezen om zelf te koken in de grote uitgebreide professionele keuken van de accommodatie, maar u kunt ook enkele of alle maaltijden door de huiseigenaar laten verzorgen.
Catering is op verschillende manieren mogelijk. Naast het ontbijt, lunch en diner, kunt u bijvoorbeeld ook een barbecue, een buffet, alle dranken en borrelhapjes laten verzorgen.

Voor mindervaliden gasten in een rolstoel of iemand met een lichte beperking of handicap is het goed om te weten dat de gehele accommodatie drempelvrij is en dat er een lift naar de eerste verdieping is.
Bovendien zijn enkele toiletten en badkamers volledig aangepast voor mindervaliden en beschikken enkele slaapkamers standaard over hoog-laagbedden en een tillift.
Daarnaast hebben de eigenaren van deze groepsaccommodatie contacten met lokale zorgverleners om, indien gewenst, alle zorg uit handen te geven en/of extra benodigde hulpmiddelen voor tijdens uw verblijf te laten bezorgen.

Deze veelzijdige accommodatie is vanwege de bijzondere faciliteiten en vele mogelijkheden niet alleen geschikt voor een familieweekend, familievakantie, vakantie met zorggroepen, personeelsfeest, bedrijfsfeest, het vieren van een bruiloft of een weekendje weg met vrienden of met collega's, maar ook zeer aan te raden voor een zakelijk verblijf, zoals een training, heisessie en meerdaags vergaderen.
U kunt hier in een comfortabele vergaderzaal in alle rust enkele dagen vergaderen en overnachten met uw personeelsleden, zakenrelaties, werknemers of zakenrelaties.

​Bent u nieuwsgierig geworden naar deze verrassende en veelzijdige groepsaccommodatie in Overijssel?
Neemt u dan contact met ons op voor de beschikbaarheid, de prijzen en de mogelijkheden voor een optie, reservering of een bezichtiging vooraf.
Wij brengen u dan vrijblijvend met de betreffende huiseigenaren in contact.

 
Vakantieparken Weerribben-Wieden:
​4 Mooie kleinschalige vakantieparken met luxe villa's, lodges en groepsaccommodaties gelegen aan het water.


Of u nu een vakantiepark met een zwembad zoekt, een chalet aan een meer of visvijver gelegen waar u een eigen boot tot uw beschikking hebt of een luxe groepsaccommodatie of villa met een prachtig uitzicht, u vindt het beslist bij één van de onderstaande vakantieparken van Vakantieparken Weerribben-Wieden in Overijssel: 
Luxe villa's op Waterpark Belterwiede in Wanneperveen, villa's met een boot op Vakantiepark Waterstaete in Ossenzijl, lodges met een boot op Vakantiepark Giethoorn in Giethoorn en mooie groepsaccommodaties in het groen en aan een visvijver gelegen op Villapark De Weerribben in Paasloo.
Deze parken onderscheiden zich door persoonlijke service en gastvrijheid.
U hebt de keuze uit vakantiehuizen, lodges, villa's en groepsaccommodaties die geschikt zijn voor 4, 6, 8, 10, 12, 16 of 24 personen en het meebrengen van 1 of 2 honden is in enkele accommodaties toegestaan.


Grote groepsaccommodatie voor 50 personen, op 10 km afstand van Enschede 

Net over de grens met Duitsland, bieden wij een luxe exclusieve groepsaccommodatie met 19 slaapkamers met eigen badkamer, geschikt voor een groep van 42 personen.
Eventueel kunt u dit uitbreiden met een extra slaapkamer en extra bedden, zodat er plaats is voor 50 personen.
Indien gewenst kan één slaapkamer op de begane grond geschikt gemaakt worden voor personen in een rolstoel.
Dit unieke landhuis is vlak over de grens met Duitsland, 10 kilometer van Enschede, gelegen en is goed bereikbaar vanuit heel Nederland. 
Ideaal voor een weekend, midweek, reünie of vakantie met familie en vrienden, personeelsbijeenkomst, bedrijfsfeest, bruiloftsfeest, retraite, seminar, training en voor meerdaagse zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen. 

U kunt ervoor kiezen om tijdens uw verblijf alle of enkele maaltijden en de drankjes te laten verzorgen door het keukenteam dat voor u klaarstaat. 
Maar u kunt ook zelf de maaltijden bereiden in de ruime professionele keuken.
Buiten hebt u de beschikking over een groot speel/sportveld met een speeltuin.
Er is bovendien een aparte vergaderruimte beschikbaar die u met gebruik van een beamer, scherm en Wi-Fi kunt huren.

Voor meer informatie over de beschikbaarheid, de prijzen, het maken van een reservering of het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen, zodat wij u geheel vrijblijvend met de eigenaresse van dit mooie landhuis in contact kunnen brengen.


Op de website grote-vakantiehuizen.com van A Vakanties vindt u een aanbod van meer dan 1200 unieke groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen in Overijssel en heel Nederland die geschikt zijn voor het organiseren van een familieweekend, bedrijfsuitje, yogabijeenkomst of vrienden- en vriendinnenweekend.
Deze accommodaties zijn geschikt voor 6 personen tot 70 personen.
Het unieke van de website grote-vakantiehuizen.com is dat u iedere groepsaccommodatie of groot vakantiehuis in Overijssel online kunt zoeken en boeken.


U kunt uw familieweekend vakantiehuis of groepsaccommodatie in Overijssel zoeken en vergelijken op basis van vele criteria zoals ligging, prijs, beschikbaarheid, aantal slaapkamers, aantal badkamers, privacy en veel meer belangrijke zaken.
Zo weet u zeker dat u snel uw ideale accommodatie of groot vakantiehuis voor uw familieweekend of vriendenweekend in Overijssel of elders in Nederland zult vinden.

​