Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Huren met zekerheid

Indien u een groot vakantiehuis, groepsaccommodatie, vakantiebungalow, last minute vakantiehuis, chalet, villa of landhuis via deze website huurt, wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat u deze last minute bij een betrouwbare reisorganisatie huurt.
Het is dan ook goed om te weten dat als u een last minutes accommodatie via deze website boekt, u deze rechtstreeks en zonder extra boekingskosten bij een betrouwbare huizenaanbieder huurt.
Zo profiteert u niet alleen van een last minutes voordeel van 10 tot 70 % maar huurt u ook met maximale zekerheid!

ANVR en SGR

Indien u een vakantiehuis huurt via deze website en de betreffende aanbieder is aangesloten bij de ANVR dan huurt u uw vakantiehuis met de volgende zekerheden:

Organisaties die bij ANVR zijn aangesloten, bieden u als consument zekerheid, garantie en kwaliteit met onder andere de ANVR reis- en boekingsvoorwaarden en Stichting Garantiefonds Reisgelden.
Op de website www.anvr.travel vindt u alle informatie over de ANVR, de zekerheden en de bij de ANVR aangesloten huizenaanbieders.
Indien u bij ons een last minute vakantiehuis huurt hebt u met een ANVR aanbieder te doen.

De Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) kent een garantieregeling indien u een vakantiehuis gehuurd hebt en de aanbieder waar u de vakantiewoning gehuurd hebt in financiële problemen zou komen of zelfs failliet zou gaan. De SGR vergoedt u dan de vooruitbetaalde huursom.
Ook andere betaalde zaken die direct met de gehuurde last minute vakantiewoning van doen hebben, worden mogelijk vergoed.
Op de website www.sgr.nl kunt u alles lezen over de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de garantieregeling en andere relevante informatie.

Huurt u via deze website een (last minute) vakantiewoning bij een organisatie die bij de SGR is aangesloten, dan geldt vanzelfsprekend de garantieregeling van de SGR.
U huurt uw last minute vakantiewoning dan met maximale zekerheid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden.