Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

vakantieboerderij huren in Drenthe

Vakantieboerderij-Drenthe

Vakantieboerderij huren?

Vakantieboerderij Drenthe? Wij hebben meer dan 200 unieke en bijzonder vakantieboerderijen te huur.

U kunt bij ons een vakantieboerderij of groepsaccommodatie in Drenthe huren van 6 tot 70 personen.
Huur bijvoorbeeld een luxe en goedkope vakantieboerderij in Drenthe voor een voetbalweekend, familieweekend, familiereünie, zakelijk uitje met collega's, vakantie met meerdere gezinnen, meerdaagse vergadering of vriendenweekend. 


​U kunt bij ons ook een grote vakantieboerderij huren en met een grote groep op groepsvakantie in Nederland gaan.

We hebben ook grote vakantieboerderijen en kampeerboerderijen in Drenthe voor schoolkampen of een werkweek in Drenthe te huur.
Huur bijvoorbeeld een grote vakantieboerderij of groepsaccommodatie in Drenthe of elders in Nederland voor 40, 50 of 60 personen.

In Drenthe is het mogelijk een mooie en luxe vakantieboerderij te huren met zwembad, een goedkope vakantieboerderij of kampeerboerderij voor eens schoolkamp met slaapzalen. Of een vakantieboerderij in Drenthe met speeltuin en kinderboerderij.
Bijvoorbeeld voor 12, 14, 20 of 30 personen.

Indien u een vakantieboerderij zoekt voor een familieweekend, voetbalkamp, zakelijk verblijf, vriendenweekend of familiereünie, kunt u bij ons kiezen uit een uniek aanbod vakantieboerderijen in Drenthe en heel Nederland.

Wij zijn met een aanbod van 20.000 vakantieboerderijen en groepsaccommodaties in Nederland en heel Europa de vakantieboerderij specialist, of het nu om een luxe vakantieboerderij, grote vakantieboerderij of goedkope vakantieboerderij in Drenthe gaat.