Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Groepshuis Nederland

Ruim 1.000 unieke groepshuizen in Nederland!

Groepshuis in Nederland huren?

Bent u op zoek naar een groepshuis in Nederland?  Bijvoorbeeld een groepshuis Nederland in Zeeland, Drenthe, Brabant, Overijssel of Limburg? Op deze website vindt u een zeer groot aanbod groepshuizen in Nederland.
U vindt er groepshuizen Nederland voor 8, 10 of 12 personen maar ook voor 15, 20, 30 of 40 personen.
​Ieder groepshuis op deze website is uniek. U kunt ieder groepshuis Nederland online zoeken en boeken.
Ga nu naar ons grote aanbod groepshuizen Nederland en boek een uniek groepshuis of groepsaccommodatie voor uw familie weekend, familie reünie, vrienden feest of bedrijfsfeest.

Grote variatie groepshuizen Nederland

Groepshuizen in Nederland zijn er in vele soorten en prijsklassen.

Zo kunt bijvoorbeeld een luxe groepshuis huren maar ook een goedkope vakantieboerderij, kampeerboerderij of eenvoudige vakantiewoning . Ook kunt u via deze website een groepshuis in Nederland aan de kust of in de bossen huren of een groepshuis op het platteland of in de stad. Naar welk groepshuis in Nederland uw voorkeur ook naar uit gaat, nergens anders vindt u een groter aanbod groepshuizen Nederland dan op deze website.

U zoekt en boekt een luxe groepshuis, bijvoorbeeld een luxe groepshuis in Nederland voor 10, 12, 20 of 30 personen door te zoeken op luxe groepshuizen in Nederland met 4 of nog liever, 5 sterren.
U kunt via deze website een groepshuis met sauna en jacuzzi huren maar ook een luxe groepshuis met privé zwembad.
 

Luxe groepshuizen Nederland

Luxe groepshuis in Nederland huren?

Houdt u ook zo van luxe?  Bent u op zoek naar een luxe groepshuis in Nederland?

Er is ook een groot aanbod groepshuizen in Nederland  met sauna en zwembad.  Luxe groepshuizen kunnen bijvoorbeeld landhuizen en villa's zijn die voor groepsvakanties zijn ingericht. Of u nu naar een lux groepshuis of een eenvoudig groepshuis in Nederland op zoekt bent, op deze website grote vakantiehuizen site vindt u een aanbod van  meer dan 10.000 groepshuizen.  Hierbij hebben we niet alleen een groot en uniek aanbod groepshuizen in Nederland maar ook in bijvoorbeeld Duitsland, België, Frankrijk, Italië, Kroatië, Oostenrijk, Zwitserland  en Denemarken.

U boekt uw luxe groepshuis in Nederland, met bijvoorbeeld zwembad en sauna, online.  

Heerlijk ontspannen in een vakantiehuis met sauna.

Dat geldt ook voor het huren van een luxe groepshuis in bijvoorbeeld Frankrijk, België, Italië of Duitsland.

Familie groepshuizen Nederland

Familie groepshuis huren?  Bijvoorbeeld voor een familieweekend?

Veel  groepshuizen in Nederland worden door ons verhuurd voor  familieweekenden. U kunt bij ons groepshuizen in Nederland huren vanaf 8 tot 30 personen. Welk groepshuis in Nederland het beste geschikt is voor uw  familie weekend hangt af van veel factoren.

Een ander idee is om voor een familieweekend in Nederland een organisatie in te schakelen welke gespecialiseerd is in groepsreizen. Ook een interessante suggestie als u een groepsreis naar een verre bestemming wilt boeken.

Bent u op zoek naar een familie groepshuis in Nederland welke midden in de natuur ligt of juist een groepshuis in de nabijheid van een grote stad zodat u 's avonds lekker uit kunt eten? Moet het groepshuis kindvriendelijk zijn of juist geschikt zijn voor senioren? Wilt u een groepshuis in Nederland boeken met een besloten tuin of terras en bent u gesteld op uw privacy? Moet het familie groepshuis voorzien zijn van een vaatwasser en een wasmachine? Moet er een  tv en video of dvd zijn? Zoveel mensen, zoveel wensen. Wij helpen u graag met de juiste keuze van het familie groepshuis in Nederland.

Groepshuis een weekend of lang weekend huren?

Groepshuizen in Nederland worden meestal voor een weekend gehuurd.
Het is wellicht een overweging waard om het groepshuis geen weekend maar een lang weekend te huren.
Een lang weekend duurt van vrijdag tot en met maandag en geeft net dat extra's aan dat familie weekend of familie feest.
Het huren van een groepshuis Nederland voor een lang weekend is iets duurder dan een gewoon weekend.

Groepshuis Nederland 20 personen

Op zoek naar een groepshuis in Nederland voor 20 personen?

Veel van onze groepshuizen in Nederland zijn geschikt voor 20 personen. Deze groepshuizen voor 20 personen hebben gemiddeld 5 ot 6 slaapkamers en zijn meestal kindvriendelijk ingericht.  Ook is er vaak een kinderstoel, babybedje en/of een box aanwezig. Bij iedere omschrijving van een 20-persoons groepshuis in Nederland staat vermeld hoe veel slaapkamers en hoeveel bedden er zijn. Ook kunt u informatie vinden over de omgeving en de kosten van het betreffende groepshuis in Nederland.

U zoekt en boekt uw 20-persoons groepshuis in Nederland online.

Groepshuizen Nederland 30 personen

Groepshuis voor 30 personen?

Op deze website kunt u zoeken naar grote vakantiehuizen, groepshuizen en groepsaccomodaties tot maximaal 30 personen. Bent u op zoek naar een groepshuis voor meer dan 30 personen, bezoek dan onze website www.unieke-groepsaccomodaties.nl

U boekt uw 30-persoons groepshuis in Nederland online.

U vindt op genoemde website groepshuizen in Nederland en heel Europa van 8 tot 70 personen.

Groepsannuleringsverzekering

Bij het het huren van een groepshuis huurt natuurlijk ook een groepsannuleringsverzekekering.

Indien het gehuurde groepshuis geannuleerd moet worden, kunt u een beroep doen op deze groepsannuleringsverzekering en krijgt u de annuleringskosten in de meeste gevallen terug.