Unieke vakantiehuizen en Familie Weekend Accommodaties!
Voor grote vakantiehuizen van 6 tot 80 personen!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

ContactSter Voeg deze website toe
aan uw favorietenDeze website wordt duurzaam gehost

Grote Vakantiehuizen Ardennen

Grote vakantiehuizen Ardennen voor 8 tot 60 personen

Groot vakantiehuis in de Belgische Ardennen?

Denkt u erover om met een groep naar de Ardennen te gaan en een groot vakantiehuis in Ardennen te huren? Bijvoorbeeld een groot vakantiehuis in de Ardennen voor een familieweekend of vakantie met een vriendengroep? Goede keuze!

Er zijn veel redenen om een groeps vakantie in de Ardennen te boeken en er ( in de Ardennen ) een groot vakantiehuis te huren.Dit uitgestrekte bosrijke gebied biedt het hele jaar door vertier. In de winter kunt u langlaufen, in de zomer geniet u van het fantastische buitenleven. De Ardennen liggen in maar liefst vier landen: België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. De meeste mensen echter zoeken en boeken een groot vakantiehuis in de Belgische Ardennen. Hieronder geven wij daarom voornamelijk informatie over grote vakantiehuizen in de Belgische Ardennen.

U zoek en boekt een groot vakantiehuis in Ardennen via onze website grote vakantiehuizen.
Zoek bij grote vakantiehuizen België.


Grote vakantiehuizen Belgische Ardennen

Groot vakantiehuis in de Belgische Ardennen?

Indien u via onze website een groot vakantiehuis in Belgische Ardennen gaat zoeken, kunt u kiezen uit de regio's Henegouwen, Luik, Luxemburg en Namen. In totaal hebben wij een aanbod van ruim 1.000 grote vakantiehuizen in de Ardennen. Hieronder grote vakantiehuizen in de Ardennen voor onder andere 20, 30, 40, 50 of 60 personen.

U kunt een luxe en groot vakantiehuis in de Ardennen huren, bijvoorbeeld met sauna en zwembad maar ook kiezen voor een groot en goedkoop vakantiehuis in de Ardennen, bijvoorbeeld een 30-persoons of 40-persoon, goedkoop vakantiehuis in de Ardennen met slaapzalen.

Iedere regio heeft zijn igen specifieke karakter, hieronder beschrijven wij deze regio's.

Grote vakantiehuizen Ardennen Henegouwen

Op zoek naar grote vakantiehuizen in Ardennen Henegouwen?

Henegouwen is een relatief druk bevolkte provincie. Bekende steden zijn Charleroi, Bergen, Doornik, Henegouwen, Bergen en Belfort. Ardennen Henegouwen is een heuvelachtig en groen landschap met veel wandelmogelijkheden, natuurgebieden en leuke toeristische plaatsen. Bezoek bijvoorbeeld eens de oude plaats Le Grand-Hornu of bezoek de carnavalsstad Binche.

Indien u een groot vakantiehuis in de Ardennen zoekt, zal Henegouwen waarschijnlijk niet de eerste keus zijn. Ons aanbod grote vakantiehuizen in de Ardennen Henegouwen, is daar dan ook beperkt.


Grote vakantiehuizen Ardennen Luik

Groot vakantiehuis huren in Ardennen, Luik?

Groot aanbod grote vakantiehuizen in Ardennen, Luik.

Veel mensen die een vakantiehuis Ardennen boeken, kiezen voor een vakantie Ardennen in de provincie Luik.

In deze regio vindt u kastelen, bossen, heidevelden, watervallen en bronnen.  U vindt er ook natuurreservaten en druipsteengrotten.

Bekende plaatsen zijn Stavelot, Luik en Malmédy

Wij hebben meer dan 300 grote vakantiehuizen in dit gedeelte van de Ardennen. Hieronder ook kastelen en landhuizen. En ook als u met een groot gezelschap een vakantie Ardennen wilt boeken, bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben tientallen grote vakantiehuizen rond de 20 personen in de Ardennen te huur. Ook hebben we vakantiehuizen Ardennen voor 30 personen te huur.

U zoekt en boekt een groot vakantiehuis voor 20 of 30 personen in dit gedeelte van de Ardennen online.
Ook is het mogelijk om een kasteel in de Ardennen of luxe groepsaccommodatie in dit prachtige gedeelte van de Ardennen te huren.

 

Bezienswaardigheden Belgische Ardennen, Luik


 • Fraaie kastelen zoals bijvoorbeeld Chateau de Modave, kasteel Reinhradstein of kasteel Chateau de Jehay
 • De bekende kuuroorden van Spa of Chaudfontaine
 • De watervallen van Coo
 • De grotten van Remouchamps
 • Natuurreservaat de Hoge Venen
 • Het mooie stadje Malmédy

Grote vakantiehuizen Ardennen Luxemburg

Op zoek naar grote vakantiehuizen in Ardennen, Luxemburg?

Luxe en grote vakantiehuizen in dit gedeelte van de Ardennen te huur.

In de provincie Luxemburg liggen bossen, bloemrijke weilanden, prachtige en gezellige dorpjes en prachtige wandelgebieden. In dit gedeelte van de Ardennen is het goed vertoeven. Het heuvelachtige gebied is perfect voor wandelaars en fietsers. Ook mensen die hun huisdier mee op vakantie willen nemen hebben hier volop mogelijkheden.

Wij hebben prachtige grote vakantiehuizen in dit gedeelte van de Ardennen in onder andere Virton, Lamormenil, Durbuy, Vielsalm, Beffe, La Roche, La-Roche-en-Ardenne.
U kunt bij ons onder andere in  deze regio van de Ardennen een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie Ardennen huren voor 20, 30, 40, 50 of 60 personen.

Ook grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties met zwembad in dit gedeelte van de Ardennen voor bijvoorbeeld 30 of 40 personen.

Durbuy


Het pittoreske stadje Durbuy ligt naast de Ourthe en is een bezoek zeker waard. De stad bevat vele bezienswaardigheden zoals de Sint-Niklaaskerk, de brug over de Ourthe en de oude molen. Helaas kan het kasteek in Durbuy niet bezocht worden.

U huurt een groot vakantiehuis in Durbuy en omgeving online, bijvoorbeeld een 8-persoons of 12-persoons vakantiehuis in Durbuy of omgeving.

La Roche


Wie een vakantie Ardennen in Luxemburg boekt, moet echt La Roche en omgeving gezien hebben. La Roche is een mooi stadje dat bij 6 valleien ligt in een zeer groene en heuvelachtige omgeving. De burchtruïne is een publiekstrekker terwijl het gratis licht- en klankspel rond het spook van Berthe ook veel bezoekers trekt.

U kunt een groot vakantiehuis in de omgeving val La Roche huren.

Ardennen Namen


De Ardennen regio Namen hebben vakantiegangers veel te bieden. U kunt er urenlang in de bossen wandelen, mountainbiken, kastelen bezoeken, grotten bezoeken, mooie tuinen bezoeken of slenteren in leuke dorpjes en op een terrasje een lekker kopje koffie of thee nemen.

Bekende vakantieplaatsen in deze regio zijn onder andere Dinant, Blaimont, Graide, Fontenelle en Philippeville.

Wij hebben meer dan 50 grote vakantiehuizen in de Ardennen regio Namen te huur.
Huur bijvoobeeld een luxe vakantiehuis met sauna en zwembad voor 12, 14, 20 of 30 personen in de Ardennen, regio Namen.

Hoe zoek je nu de een groot vakantiehuis in de Belgische Ardennen?

Ons aanbod grote vakantiehuizen in de Belgische en Franse Ardennen is groot en divers. Voordat je op deze site gaat zoeken naar grote vakantiehuizen Ardennen is het verstandig de wensen van de groep op een rij te zetten. Vraag jezelf bijvoorbeeld af welk budget je beschikbaar hebt en waar het grote vakantiehuis Ardennen aan moet voldoen. Moet het een luxe vakantiehuis Ardennen zijn of mag die eenvoudig zijn.

Wil je een rustig gelegen groot vakantiehuis of heb je als groep liever een groot vakantiehuis in een gebied met veel activiteiten? Via deze website heb je binnen een paar stappen een overzicht van de accommodaties die in aanmerking komen. Ook voor het vinden van een trouwlocatie in de Ardennen, bijvoorbeeld kasteel Ardennen. 

Ook voor een groot vakantiehuis in de Ardennen in het kader van een familieweekend of vriendenweekend, heb je deze in een paar stappen gevonden.

Groot vakantiehuis Ardennen voor minder validen

Zoekt u een aangepast vakantiehuis in de Belgische Ardennen?
Ook grote vakantiehuizen in de Ardennen die geschikt zijn voor gehandicapten boekt u hier.

Een aantal van onze grote vakantiehuizen in de Ardennen zijn aangepast voor minder validen. Zo hebben bepaalde vakantiehuizen aangepaste keukens, badkamers en slaapkamers en zijn ze rolstoelvriendelijk. Bij ieder aangepast vakantiehuis staat omschreven wat de aanpassingen zijn.

U vindt ons aanbod aangepaste vakantiehuizen Ardennen door eerst via de standaard criteria te zoeken naar geschikte vakantiehuizen en vervolgens door te selecteren op grote vakantiehuizen Ardennen, geschikt voor minder validen. U vindt ook een groot aanbod vakantiehuizen voor mindervaliden in de Ardennen op onze website aangepaste vakantiehuizen.

Heeft u vragen of kunt u geen geschikt aangepast groot vakantiehuis vinden?

Bel of mail ons gerust, wij zijn u graag van dienst.

Zoeken grote vakantiehuizen Ardennen tips:


 • Bepaal voor hoeveel personen je een groot vakantiehuis wilt boeken
 • Bepaal het minimale aantal slaapkamers
 • Bepaald het beschikbare budget
 • In welke omgeving/streek moet het grote vakantiehuis Ardennen liggen?
 • Welke faciliteiten moet de accommodatie hebben
 • Wat moet er in de omgeving te doen zijn?
 • Bepaal de aankomstdatum en de vertrekdatum


Als je al deze zaken hebt bepaald, zoek je eenvoudiger binnen ons aanbod grote vakantiehuizen Ardennen.

Optie nemen op grote vakantiehuizen Ardennen


Het is in de meeste gevallen mogelijk een optie te nemen voor een bepaalde accommodatie. Gebruik voor het aanvragen van zo een optie het optieformulier.

Groepsannuleringsverzekering


Als je een groot vakantiehuis in de Ardennen geboekt hebt, sluit dan ook een groepsannuleringsverzekering af. Deze verzekering dekt de annuleringskosten als de reis door bepaalde omstandigheden niet door kan gaan.

De premie van een groepsannuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de reissom + poliskosten en assurantiebelasting.

Samenvatting:
Grote vakantiehuizen in de Ardennen boek je via de website grote-vakantiehuizen.com want daar vind je het grootste aanbod grote vakantiehuizen in de Ardennen. 

Copyright 2016 Grote-Vakantiehuizen.com - Links - Linkpartners - Zoeken met kaart - Vakantiehuizen Privé Zwembad

Vakantiehuis 15 personen, Vakantiehuis 14 personen, 12 persoons vakantiehuis, 8 persoons vakantiehuis, vakantiehuizen last minute, bungalow last minute, vakantiewoning last minute, Grote vakantiehuizen Nederland, Vakantiewoning 10 personen, Vakantiewoning 12 personen, Grote Vakantiehuizen 18-20 personen, Groepsaccommodaties, Bungalow of vakantiehuis voor 8-20 personen, Vakantiehuis 11 personen

Grote vakantiehuizen in: België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakijë, Spanje, Tsjechië, Turkije, USA, Zuid-Afrika, Zweden, Zwitserland

30-persoons vakantiehuis, groepsaccommodatie, vakantiehuizen 30 personen | Groot vakantiehuis Nederland voor familieweekend of vriendenweekend | 50-persoons vakantiehuis, groepsaccommodatie 50 personen | Vakantiehuis 40 personen, 40-persoons groepsaccommodatie  | Grote vakantiehuizen met zwembad| vakantiehuis-met-zwembad | Vakantiehuizen en groepsaccommodaties 25 personen | Grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties 15,16, 17 personen.  | Groepsannuleringsverzekering, annuleringsverzekering voor groepen | Annuleringsverzekering voor groepen, groep, groepsreis. Beste groepsannuleringsverzekering | Schoolkampen groepsaccommodaties, groepsaccommodatie schoolkamp | Grote vakantiehuizen wintersport | chalets wintersport | Groepsaccommodatie Ardennen | grote vakantiewoning, vakantiewoningen,10, 20, 30 personen | Groot vakantiehuis|chalet wintersport | groot vakantiehuis Frankrijk | grote vakantiehuizen Frankrijk | Grote vakantiehuizen | groot vakantiehuis Ardennen | Rondreizen voor groepen jongeren | Groot vakantiehuis Drenthe | Grote vakantiehuizen Drenthe | groot vakantiehuis Gelderland 10, 12, 14, 20, 30, 40 personen | Wintersport, appartement of chalet 9, 10, 11 personen Oostenrijk | Grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties in Overijssel | Groepshuizen, groepshuis 10, 20, 30, 40, 50, 60 personen  | groepsverblijf | groepsverblijven huren voor groep | Aan zee vakantiehuizen en groepsaccommodaties | vriendinnenweekend, weekendje weg met vriendinnen | vakantiehuizen, groepsaccommodaties voor gehandicapten en mindervaliden | 10-persoons vakantiehuis | 10 persoons vakantiehuizen | Groepsvakantiehuis, vakantiehuis voor groepen | groepsaccommodatie | Vakantiehuis Drenthe 15 tot 20 personen | Groepsverblijf | groepsverblijven Ardennen zoals kasteel, boerderij | Vakantiehuis | vakantiehuizen 10 personen | Groepsaccommodaties Ardennen | villa ardennen huren | vakantievilla's in de Ardennen  | groot vakantiehuis | grote vakantiehuizen Italië | Goedkope groepsaccommodatie huren 20, 22, 24, 30 personen | grote vakantiehuizen | groot vakantiehuis in Duitsland | Groot vakantiehuis of appartement met zwembad in Spanje huren | Grote vakantiehuis | chalet in Zwitserland huren | grote vakantiehuizen België, voor familieweekend, vriendenweekend | Vakantie Ardennen, groot vakantiehuis Ardennen | Grote vakantiehuizen in Denemarken |groot vakantiehuis Denemarken | grote vakantiehuizen in Brabant, familieweekend Brabant | grote vakantiehuizen | groot vakantiehuis Limburg | Familie vakantie, vakantiehuis en familie vakantiehuizen | Vakantiehuizen voor grote familie | families | Vakantieboerderij in Duitsland huren|vakantieboerderijen Duitsland | Vakantiehuis of bungalow 10 tot 12 personen huren | vakantieboerderij of groepsaccommodatie in Oostenrijk huren | Groot vakantiehuis in Zeeland|grote vakantiehuizen Zeeland | vakantieboerderij in Drenthe huren, Drenthe vakantieboerderijen  | vakantieboerderij in Limburg huren | Vakantiehuizen | vakantiehuis grote groepen | Grote vakantiehuizen in België huren | Groepshuizen in België, groepshuis België huren | groepshuis | groot vakantiehuis huren in Duitsland | groepshuis | groepshuizen in Frankrijk huren | 10-12-14-persoons bungalow huren | Groot vakantiehuis in Portugal huren | Goedkope, luxe vakantieboerderij huren | Luxe vakantievilla, villa xl, in Nederland huren | Groepsverblijven Frankrijk| groepsverblijf Frankrijk huren | Groepsverblijf huren in Nederland | vakantievilla met zwembad Frankrijk huren | vakantievilla Frankrijk  | Groot vakantiehuis huren Sauerland |appartement grote groep | Goedkoop groepsverblijf | goedkope groepsverblijven huren  | 12-persoons vakantiehuis | 12 persoons vakantiehuizen | vakantiehuis Ardennen voor 10 personen huren | vakantiehuis | vakantiehuizen Limburg 12 personen | 24 persoons vakantiehuis | vakantiehuizen | familieweekend brabant|Landgoed de Biestheuvel | Vakantiehuis 10 personen Brabant | 10 persoons vakantiehuizen | vakantiehuis Frankrijk | 12-persoons vakantiehuis| vakantiehuizen Frankrijk | Groot vakantiehuis Oostenrijk huren | wintersport | 10-persoons vakantiehuizen | vakantiehuis Italië | 18 persoons vakantiehuis | vakantiehuizen | Vakantiehuis 20 personen | vakantiehuis 20 personen | bungalow 10 personen | bungalows 10 tot 12 personen | groepsaccommodatie Frankrijk | groepsaccommodaties Frankrijk | groepsaccommodatie België | groepsaccommodaties België | Groepsaccommodatie Brabant |groepsaccommodaties in Brabant | groepsaccommodaties | groepsaccommodatie Duitsland | vakantiehuis grote groep | vakantiehuizen grote groepen  | groot vakantiehuis huren | grote vakantiehuizen huren | Vakantiehuizen Nederland 20 personen| vakantiehuis Nederland 20 personen | vakantiehuis | vakantiehuizen 16 personen | Groepsaccommodatie Sauerland | Groepsaccommodaties in Sauerland | vakantieboerderij belgie | vakantieboerderijen belgie | Vakantiehuis huren België | vakantiehuizen België | groot vakantiehuis Hongarije | grote vakantiehuizen | groot vakantiehuis Finland| grote vakantiehuizen groepen | Grote vakantiehuizen Luxemburg, groot vakantiehuis Luxemburg huren | Groot vakantiehuis Noorwegen | grote vakantiehuizen Noorwegen | groot vakantiehuis Kroatië | grote huizen Kroatië | vakantieboerderij groep huren | vakantieboerderijen groepen | Groot vakantiehuis Schotland | grote vakantiehuizen Schotland | Grote vakantiehuizen Groot Brittannië, vakantie groepen